Anbefalte hoteller i utlandet.

Hellas

Mitsis Grand Hotel. Rhodos By

Fantastisk hotell  med beliggenhet ved stranden på østkysten i Rhodos by.
Kort vei til restauranter og 10-15 min. gange til gamlebyen. Hotellet har flere restauranter og en fantastisk frokost og middagsbuffet.
Fant ikke noe negativt ved dette hotellet. Klikk på bildet for mer info
 

Georgia Afandou

Koselig lite familiehotell beliggende på Afandou. Dette er et hotell for de som ønsker å komme litt bort fra turistmaset. Restaurant, bar og supermarked på hotellet. Veldig enkle rom med fin balkong og bra bassengområde. 10-15 min. gange til mlilelang rullesteistrand og omtrent det samme til Afandou sentrum med restauranter og butikker. Som nevnt et enkelt hotell, men vi hadde et fint opphold der. Klikk på bildet for mer info.

Kreta. Platanias ( Chania )

Hotel Santa Helena Beach Resort

 
Flott hotell, hvor gjestene kommer tilbake år etter år.

Spania. Mallorca

Paraiso de Alcudia

4 stjerners hotell med beliggenhet på stranden i Alcudia. Kort vei til lokalt sentrum og ca 20 min gange til Alcudia by.
Flott basengområde med kombinert spiserestaurant og basengbar.
Ikke noe negativ erfaring med dette hotellet. Klikk på bildet for mer info.
 

Polen. Krakow

Sheraton Krakow Hotell

De Luxe hotell i hjertet av Krakow.

Klikk på bildet for mer info.

Krakow er en av Europas vakreste byer og byr på mange spennende opplevelser. Byens atmosfære, majestetiske arkitektur, unike attraksjoner, shoppingmuligheter, restauranter og pulserende utesteder garanterer en flott opplevelse for dere.

 

Atrium Hotel

Krakow

Hotel Atrium er et 3-stjernershotell med en ideell beliggenhet, kun 600 meter fra det vakre stortorget i Krakow. Bra rom, hyggelig personale og en grei frokost.

I sentrum, men samtidig ikke i lysløypa, noe som gjør at du får nattefred.

 

Gdansk

Hotel Logos.

Hjemmekoselig lite hotell i den nyere delen av Gdansk. Ca 20 minutters spasertur til Tannklinikken Prodent og 10-15 min til kjøpesenter Galleria Balticum og Manhattan. Kort vei til butikk og vannhull. 10 minutters trikketur til gamlebyen. Trikken går hvert 5. minutt
 
Forholdsvis små rom, selv om rommet vi fikk var fantastisk stort. Internett med litt varierende kvalitet på alle rom. 
 
Bra frokost inkludert i rompris, og en liten hyggelig bar.
Positivt

Fin beliggenhet. * Koselig hotell. * Bra frokost. * Greie små rom. * Hyggelig personale. Gratis vannflasker på rommet. * Bra parkering. * Kort vei til trikk og taxi.

 

Negativt

Støy fra trikk og tog, men til å leve med. * Litt varierende internett. * Litt avstand både til kjøpesenter og gamlebyen.

Priser og mer om hotellet finner du på Trivago under.

Lite koselig hotell sentralt i Gdansk. Kort vei til butikk, byens vannhull og kjøpesenter. Noe trafikkstøy fra tog og trikk må påregnes. Hotellet har frokost inkludert i rompris.
 

Hotel Szydlowski

Sentrumshotell med kort vei til Prodent Tannklinikk, kjøpesenter Galleria Baltica, kjøpesenter Manhatten og trikkestopp rett utenfor hotellet. 

Greie normalt store rom, med veldig bra internett, kjøleskap og gratis vann på flaske.

Nye og greie bad, med god dusj. 

 

Positivt

Kort vei til shopping.Kort vei til trikk og taxi.* Bra forkostbrikke Veldig bra internett på rommet.* Kjøleskap med minibar. * Hjelpsomt personale. Badstu på hotellet for de som ønsker det. Stor parkeringsplass.

Negativt

Må påregne trafikkstøy fra trikk, ambulanse og biler hvis man får rom mot gaten. * Kunne vært bedre rengjøring, men ikke noe som sjenerte betydelig. * Så de hadde gått over til frokostbrikke, men den var rikholdig. Savner allikevel frokostbufeen, men det var muligens for at det var første dag etter påske.

 

Bra hotell med bra beliggenhet.  Har bodd der selv 3 ganger. Er formålet med reisen å vandre rundt i gamlebyen, ligger dette hotellet i feil ende, selv om det kun tar 10-15 min. med trikken.

 

Hotel Impresja

Nyoppusset hotell som ligger i nærheten Mosir stadion. Hotellet ligger i et typisk villastrøk,hvor trikkeholdeplass er i umiddelbar nærhet. Enten kan man spasere til gamlebyen eller ta trikken som bruker 5-6 min.
Utrolig hjelpsomt personale i resepsjon, som gjorde oppholdet til en hyggelig tur, til tross for trikketurene.
Restauranten hvor det ble servert frokost, som kanskje var den beste vi har opplevd i Gdansk.
Nye fine rom med bra internettforbindelse, men ikke velg den billigste romtypen, for de er små. Gratis vann på flaske.
Flott bad, som var rent og fint med en bra dusj.

Positivt

* Fantastisk personale. Nyoppusset hotell med bra mat. Rimelig overnatting

Negativt

* Litt utenom alfarvei, men når vi fant ut av trikkesystemet, gikk det helt greit.
 

Villa Vrest

Det billigste alternativet vi har prøvd i Gdansk med priser fra kr. 250.- pr. natt.
Hotellet har rom i forskjellige kategorier og vi prøvde det billigste. Helt greit firkantet rom med tv-kjøleskap-dobbeltseng - vannkoker og enkeltseng-liten dusj og toalett. NB! Rommene under er ikke av den rimeligste kategorien.

Positivt.

2 min gange til et av de største kjøpesentrene i Gdansk og 10 min til tannklinikken Prodent. Trikk til gamlebyen rett rundt hjørnet. Trikketuren tar 10 min. og koster  rundt 8 kr. Prisen er det mest positive. Hotellet har spiserestaurant - spa og fitnessenter. Egen nattinngang, hvor du selv har nøkkel. Denne er godt merket. Reiser du med barn er hotellet veldig barnevennlig, med barnecafe, barnedans osv.

Negativt.

Det negative vi kunne finne var mye aktivitet i form av vedlikehold fra morningen, noe som ga en del støy, men det går selvfølgelig over. Litt aldrende rom, men i forhold til pris var dette helt greit.

Konklusjon.

Helt greit hotel med en fantastisk beliggenhet i forhold til tannlege og shopping. Det klart billigste hotellet vi har prøvd og har ingen problemer med å booke inn der igjen.
 
 

Danmark

København.

The Square

 

Ønsker du å oppholde deg midt i København og samtidig ha anledning til å trekke deg tilbake i rolige, stilrene omgivelser, gir vi deg mulighet til begge deler på Hotel The Square.

Kroatia

Podgora

Hotel Primordia

 
Koselig lite hotell helt ved stranden. ligger i en liten by på Makarska Riviera.
Restaurant og bar på hotellet. 
Eneste negative å registrere her er at det kun er rullesteinstrand i hele området.
Klikk på bildet for mer info.
 

Bulgaria

Golden Sands

Hotel Green Park

Bra hotell  ca. 5 min gange fra Golden Sands stranden.

 

lux-case.no
LED lommelykt

Kontakt

SFM Infosider 5440 Mosterhamn 97 58 27 88 - 95 81 57 91 tormodustad@ymail.com