Rhodos by

HOTELL

Et flott hotell med kort vei til strand og byfasiliteter er Grand Hotel Mitsis. 4 stjerners hotell som varmt kan anbefales. Du finner hotellet på reiseselskapenes sider eller du kan bruke linken på venstre side å bestille selv..
Mitsis Grand Hotel
 

Rhodos er en øy som er godt utbygd for turisme, og Rhodos by er der det er mest uteliv, restauranter og hoteller. Det “ekte greske” er nok ikke så synlig akkurat her. Da må du reise til andre greske øyer. Men som velutviklet turistmaskin som tilbyr deg alt du trenger for en vellykket sydenferie fungerer Rhodos veldig godt. Spesielt gamlebyen i Rhodos er meget pen, selv om den i disse dager er veldig turistifisert.

Hovedstaden Rhodos by (Rhodes Town) er den største og viktigste turistbyen på øya. For deg som vil ha det mindre og mer intimt så er det mange mindre feriebyer andre steder på øyen.

Hele øyen Rhodos har 117 000 innbyggere, i Rhodos by bor det 53 000.

Båthavna med gamlebyen i bakgrunnen

Fantastisk spisested i gamlebyen

 

Strender

Rhodos by har to strender. Den mest populære er Elli beach som er barnevennlig og ligger på østkysten. Her er det veldig folksomt om sommeren. Det er også en strand på vestkysten av Rhodos by, her er det mer vind og det er mindre folk her.

Mitsis Grand Hotel

 

Tannbehandling Gdansk

Artister

Kontakt

SFM Infosider 5440 Mosterhamn 97 58 27 88 - 95 81 57 91 tormodustad@ymail.com