Santa Pola

Nærmeste flyplass er Alicante, som betjenes fra Norge av Norwegian - Ryanair og SAS, hvor Ryanair også har direkterute fra Haugesund.

Santa Pola 

en middels stor by på Costa Blanca.

Santa Pola har ca.30 000 innbyggere, men befolkningen mer enn dobles i løpet av sommeren, med turister fra Spania og resten av Europa. I de senere har stadig flere fra Skandinavia/Norge oppdaget denne perlen.

Byen ligger ca. 20 km sydover mot Torrevieja, hvor man kan se de enorme saltsjøene langs veien.

Santa Pola er en mindre travel by enn Torrevieja som ligger litt lenger syd, men har allikevel et stort utvalg av underholdning og shoppingmuligheter.

Med middelhavsklima har Santa Pola en ideell temperatur, med middelverdier på 25° i august, 12° i januar og en gjennomsnittlig temperatur på 18°. Dette klimaet gjør denne byen til et ideelt sted for fritid og rekreasjon hele året.

Tabarca

En gang i tiden var Tabarca skjulested for Middelhavets fryktede pirater. Etter det ble Spanias farligste fanger deportert dit og glemt. I dag er øya et fredelig feriealternativ, bare noen sjømil utenfor kysten mellom Alicante og Torrevieja.

Hvis du er ute etter en fullstendig stressfri dag, bør du vurdere en tur til Tabarca. Den fredfulle øya kommer garantert ikke til å skuffe den som søker en avstikker fra hverdagens kjas og mas.

Tabarca er den minste av Spanias øyer som er permanent bebodd, med rundt 50 fastboende. Et tosifret antall serveringssteder vitner dog om et betydelig større innbyggertall i sommerhalvåret.

Men husk å ta med deg kontanter, hvis du bestemmer deg for å ta turen. Det finnes ingen minibanker på Tabarca, og de færreste restaurantene har oppdaget det vi her inne på fastlandet kaller kredittkort.

 

www.elitesingles.no

Artister

Tannbehandling Gdansk

Kontakt

SFM Infosider 5440 Mosterhamn 97 58 27 88 - 95 81 57 91 tormodustad@ymail.com